Cei doi bărbaţi care s-au rătăcit pe Semenic, în căutare de ciuperci, au fost găsiţi UPDATE

Doi bărbaţi de 44 şi 49 de ani din Reşiţa s-au rătăcit în timp ce căutau ciuperci în masivul Semenic. Aceştia au fost găsiţi miercuri seară, în zona localităţii Borloveni.

08 nov. 2017, 12:30
Cei doi bărbaţi care s-au rătăcit pe Semenic, în căutare de ciuperci, au fost găsiţi UPDATE

UPDATE: Inspectoratul de Jandarmi al judeţului Hunedoara a transmis miercuri că cei doi bărbaţi care s-au rătăcit pe muntele Semenic, în timp ce căutau ciuperci, au fost găsiţi în zona localităţii Borloveni. Cei doi erau epuizaţi şi căutau drumul spre casă.

Jandarmii au fost sesizaţi încă de marţi seară că doi bărbaţi de 44 şi 49 de ani din Reşiţa, care au plecat să caute ciuperci pe Semenic, nu s-au mai întprs acasă.

„În urma apelului primit jandarmii montani au început deplasarea spre locul indicat unde au găsit autoturismul cu care cei doi bărbaţi s-au deplasat pe Platoul Semenic. Din cauza condiţiilor atmosferice, ceaţă densă, căutările au fost întrerupte, fiind reluate miercuri”, se arată în comunicat.

Potrivit news.ro, la aceste căutare participă personal din cadrul Postului de Jandarmi Montan Văliug, a Poliţiei Caraş-Severin, Salvamont Caraş-Severin, ISU Caraş-Severin şi rangeri.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, echipele de căutare nu au dat de urma bărbaţilor.