Doi bărbaţi inculpaţi pentru omor şi achitaţi în primă instanţă, condamnaţi definitiv la 20, respectiv 15 ani de închisoare

Publicat: Joi, 01 Noiembrie 2018 21:18 // Actualizat: Joi, 01 Noiembrie 2018 21:18 // Sursa: romaniatv.net

Doi bărbaţi trimişi în judecată pentru omor calificat, respectiv complicitate la omor, şi care iniţial au fost achitaţi de instanţa de fond, au fost condamnaţi definitiv la pedepse de 20, respectiv 15 ani de închisoare. Un al treilea inculpat, singurul care a fost condamnat de instanţa de fond pentru uciderea a trei oameni, s-a sinucis în penitenciar.

Foto: libertatea.ro

Curtea de Apel Piteşti i-a condamnat definitiv, joi, pe doi bărbaţi trimişi în judecată pentru o triplă crimă petrecută în urmă cu peste doi ani, în localitatea argeşeană Stoeneşti. Atunci, o tânără de 17 ani, dar şi tatăl şi bunicul acesteia au fost ucişi, după ce mai multe persoane au intrat peste ei în casă.

Astfel, Doru Vasile Durleci, în vârstă de 24 de ani, a fost găsit vinovat de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi violare de domiciliu, primind o pedeapsă de 20 de ani şi 8 luni închisoare, în timp ce Dorel Durleci, în vârstă de 48 de ani, a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru complicitate la omor calificat şi violare de domiciliu.

În plus, prin sentinţa penală, cei doi sunt obligaţi să plătească daune morale de 340.000 de euro rudelor persoanelor decedate şi cheltuieli materiale de 8.000 de euro uneia dintre rudele acestora.

În primă fază, Tribunalul Argeş i-a achitat pe cei doi, găsindu-l vinovat pentru triplul asasinat doar pe un al treilea inculpat, un tânăr în vârstă de 21 de ani, iubitul fetei ucise. Între timp, acesta s-a sinucis în Penitenciarul Colibaşi, în decembrie 2017, la două luni după ce fusese condamnat la închisoare pe viaţă. 

Cei doi condamnaţi au fost prinşi, joi seară, de poliţiştii argeşeni şi duşi în arest, pentru perfectarea documentelor necesare în vederea executării pedepsei.

Tripla crimă a avut loc într-o comunitate de romi din Stoeneşti. Tânărul de 21 de ani, însoţit de fratele şi tatăl său, a mers acasă la fosta sa iubită, în vârstă de 17 ani care îşi luase copilul şi îl părăsise, plecând la familia ei.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
condamnare crima crima arges crima Stoenesti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 nov 08:48
Răspunde | Votează email 0 email
Maria Magda
Esteo doamna cavalera care a angajat doi baieti dintre care unul un domn Matheas Fechner, pentru ca au venit la scoala pe jos si ea ,mamica tatic vazand ca merg din urma lor cu dintii scosi a decis ca sunt mult mai buni de munca.
02 nov 08:10
Răspunde | Votează email 0 email
Maria Magda
De mama a zis o doamna care pretinde ca-i Dumnezeu pe Pamant,cu o voce masculina si dulceaga ca i-a rupt piciorul si a facut toate aceste nenorociri...de ce....ei bine....pentru ca pretinde doamna fara nicio dovada ca nu merge , merge aspiratorul , adica o acuza ca-i psihopata si in loc sa faca curatenie aspira in ea tot ce e in jur.
02 nov 07:39
Răspunde | Votează email 0 email
Maria Magda
Parintele Calistrat a zis ca Diavolul a intrat in leaganul copilariei prin hartuirea copiilor de a practica sadismul prin ura,sex si violenta si a distrus si leaganul familiei. Copiii sunt invatati ca au voie sa faca orice,ca au voie sa se poarte sadic cu adultii si cu ceilalti copii.
02 nov 07:27
Răspunde | Votează email 0 email
Maria Magda
Parintele Calistrat zice ca Martorii lui Iehova nu respecta nimic din Biblie si asa este.Zic ca daca Dumnezeu,Jahwe sau Iehova a zic ca Eu sunt cel ce sunt ,adica omul, atunci el iti zice ca este procuror sau judecator sau politist si te judeca si-ti da sentinte sadice.Dumnezeu a zisca Eu sunt cel ce Sunt,adica Omul, ca Omul e bucatica din El si trebuie ocrotit,pretuit, respectat cu drepturi, nu tratat inuman. El e omare energie Cosmica, pe Pamant Dumnezeu e Biblia, interpretata si pusa in practic corect si omeneste. Domnii Martori ai Iehova sunt oameni ca si noi si fac aceleasi greseli omenesti ca si noi, nu sunt un Dumnezeu perfect,creatori de oameni, roboti sau clone.Ei zic ca Iadul si Raiul sunt pe Pamant,adica zic ca pe unii ii pun sa arda in Iad pe Pamant si altii au dreptul sa traiascain Rai tot pe Pamant.
02 nov 07:03
Răspunde | Votează email 0 email
Maria Magda
M-a fugarit si de la Fritz Curry ca a zis ca noi mergem los.Mi-a dat telefon ca ma suna sa ma cheme la munca razand,ca-mi fura din pachete ca nu am voie sa primesc pachet ,nu e om ,e monstru. Ca mama are ceva si nu vrea sa-i zica,ca in Romania sunt bogata si de asta vrea sa doarma cu mine,a facut reportaj in Brasov,in Romania ca a fost in Luxembourg si a putut sa se inteleaga cu orasenii. Ca am mov in par si-s baba si grasa cat trei oameni......
02 nov 06:56
Răspunde | Votează email 0 email
Maria Magda
I-a luat toti banii mamei ca zice ca schimbat-o cu altcineva ca acum e buna. La Jobcenter a zis ca una si-a pus un sarpe maimare si unul mai mic la geam ca sa arate ce are.A inceput sa rada de asa ceva.Daca a ras de asa ceva ca distractie nu ca plans,inseamna ca e monstru, nu e om sau primar.
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H