Doi bătrâni au fost uciși cu sânge rece, în Timișoara. Un nepot al victimelor l-a surprins pe criminal în apartament, dar a fost și el înjunghiat de acesta

O dublă crimă a șocat Timișoara! Doi soți, de 75 şi 78 de ani, au fost uciși în apartamentul lor, de un necunoscut. Un nepot al celor doi bătrâni l-a surprins pe criminal, în casă, dar a fost și el înjunghiat de acesta. Polițiștii sunt acum în căutarea atacatorului.

28 iun. 2023, 09:46
Doi bătrâni au fost uciși cu sânge rece, în Timișoara. Un nepot al victimelor l-a surprins pe criminal în apartament, dar a fost și el înjunghiat de acesta

În Timișoara, infracțiunile cu violență sunt din ce în ce mai numeroase, anul acesta fiind înregistrate mai multe evenimente care au șocat comunitatea de aici. În noaptea de marți spre miercuri, doi bătrâni de 75 și 78 de ani au fost uciși în propriul apartament, situat chiar în cetrul Timișoarei, în spatele Palatului Dicasterial, conform celor de la tion.ro.  Atacatorul a intrat peste cei doi soți chiar în momentul în care aceștia vorbeau la telefon cu un nepot din Germania. Acesta a apelat, rapid, la un alt nepot al bătrânilor, care locuiește în Timișoara, și l-a rugat să treacă pe la apartamentul bătrânilor,  pentru a verifica dacă totul este în regulă.

Citește și  VIDEO Poliţişti de la „rutieră” prinşi în flagrant în Bucureşti şi mustraţi de un pieton: „Încălcaţi legea şi daţi exemplu prost altor şoferi. Să vă amendaţi colegul şi el pe dumneavoastră”

Crima din Timișoara. Atacatorul surprins la locul faptei

Ajuns la fața locului, nepotul a avut parte de o imagine terifiantă. Cei doi erau decedați, iar criminalul se afla, încă, în apartament. Atacatorul l-a înjunghiat pe nepotul bătrânilor și a fugit. Se pare că una dintre victime era administrator și tocmai colectase banii de întreținere, acesta fiind motivul pentru care criminalul a intrat în apartamentul victimelor.

Polițiștii nu au confirmat, cel puțin deocamdată, această variantă, fiind necesare mai multe cercetări.

Citește și  Un brăilean a pierdut la păcănele toți banii furați dintr-un magazin. Prins de jandarmi, bărbatul nu a negat fapta

„La data de 27 iunie 2023,în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi (un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută care a fugit. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.