Doi bătrâni au sărbătorit Dragobetele prin vaccin. ”Câștigă timp, trăiește iubirea! Vaccinează-te”

Doi bătrâni care formează un cuplu de 51 de ani s-au vaccinat împotriva COVID chiar de Dragobete, la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală.

24 feb. 2021, 15:06
Doi bătrâni au sărbătorit Dragobetele prin vaccin. ”Câștigă timp, trăiește iubirea! Vaccinează-te”

Doi bătrâni au sărbătorit Dragobetele prin vaccin. Cei doi sunt împreună de 51 de ani și au decis să sărbătorească Dragobetele și să se vaccineze împreună împotriva COVID, la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală. Amândoi au venit cu ochii plini de speranța, sperând că pandemia se va sfârși curând.

În România, de la începutul campaniei de vaccinare împotriva COVID au fost vaccinate peste 800.000 de persoane, dintre care aproape 30.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore. De asemenea, de la debutul campaniei de vaccinare au fost înregistrate 4.576 de reacții adverse, adică 3,18 la o mie de doze administrate. 14 reacții adverse sunt în curs de investigare.

Citește și: Ce se întâmplă dacă un român vaccinat pierde adeverința care dovedește că e imunizat. Valeriu Gheorghiță explică cum o poți recupera

Doi bătrâni au sărbătorit Dragobetele prin vaccin

”Iubirea învinge timpul! Vaccinul învinge boala! Astăzi, este despre ei, despre dragoste, dar și despre încredere. Este despre soții Popescu, despre povestea lor de dragoste, care durează atât de frumos… de 51 de ani. Au decis să se vaccineze, la fel cum au trăit mare parte din viața lor: Împreună! Au venit la braț, dis-de-dimineață, să facă doza a doua de vaccin, la Spitalul Universitar de Urgență București.

El: cu privirea fermă, dar caldă, de bunic drag: „Vaccinați-vă, să fiți bine!”
Ea: cu ochi zâmbitori, conducându-și mândră soțul spre cabinetul de vaccinare: „M-am săturat să stau în casă! Singurul mod în care vom scăpa de necazul acesta este să ne vaccinăm. Și, iată-ne! Ne vaccinăm!” Câștigă timp, trăiește iubirea! Vaccinează-te!” , este mesajul postat de către autorități.

Doi bătrâni au sărbătorit Dragobetele prin vaccin

Citește și: INSP a făcut anunţul: A început valul TREI. Scenariile pentru evoluţia pandemiei în România. Creşterea cea mai mare, în APRILIE