Doi bătrâni săraci trăiau în condiţii inumane. Oameni cu suflet mare le-au construit o casă nouă în prag de iarnă. Imagini emoţionante

Doi soţi trăiau în condiţii inumane, într-o casă din chirpici care stătea să se prăbuşească. Îşi duceau traiul greu într-o cămăruţă, cu pământ pe jos şi încălzită cu o sobă mică. O asociaţie impresionată de povestea celor doi bătrâni a sărit în ajutorul lor şi le-a construit o casă nouă, acum în prag de iarnă.

06 nov. 2019, 16:13

Doi bărâni locuiau într-o cameră din paiantă, într-o sărăcie lucie. Bărbatul are picioarele amputate, iar soția lui nu aude.

O asociaţie le-a auzit povestea, le-a văzut traiul şi a decis să îi ajute. Celor doi nu le-a venit să creadă când au aflat că vor primi o casă nouă în prag de iarnă.

„În 2 zile i-am ridicat casa lui nea Gheorghe cu picioarele amputate și soția fără auz. Non-stop a stat lângă betonieră, nu-i venea să creadă. A plâns de bucurie. Umilința lui de a trăi ani de zile în sărăcie o să ia sfârșit curând. În maxim 5 zile terminăm căsuța. Să prețuim ce avem!

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!

Trimite un la 8844 cu textul CASA și cu 2€/lunar ne puteți susține în activitatea noastră!”, a scris Asociaţia Share pe pagina de Facebook.