Doi copii de 10 şi 13 ani, alergaţi de un bărbat înarmat cu cuţite prin parcul Tineretului

Doi copii de 10 şi 13 ani au fost alergați de un bărbat înarmat cu cuțite. S-a întâmplat, marţi, în Parcul Tineretului din Capitală. Un echipaj al Poliţiei Locale a intervenit şi l-a prins pe agresor, bărbatul în vârstă de 64 de ani, fiind predat Poliției Capitalei, pentru continuarea cercetărilor.

RomaniaTV.net
21 aug. 2019, 10:26
Doi copii de 10 şi 13 ani, alergaţi de un bărbat înarmat cu cuţite prin parcul Tineretului

Doi copii de 10 şi 13 ani au cerut ajutorul unui echipaj al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, în parcul Tineretului

„Speriați, aceștia le-au povestit agenților locali cum un bărbat i-a urmărit pe aleile parcului având două cuțite asupra lui. Mai mult, ambii copii au spus că au încercat să fugă de agresor, însă acesta a alergat după ei cu armele albe la vedere. Minorii – cu vârste de 10, respectiv 13 ani – l-au indicat pe agresor, iar agenții locali au procedat la prinderea și imobilizarea acestuia.

În urma controlului corporal efectuat asupra suspectului – care prezenta și halenă alcoolică – au fost găsite două cuțite cu lama de aproximativ 10 cm. În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză se numește S. P,, în vârstă de 64 ani, domiciliat în municipiul București, iar, după identificare, cel în cauză a fost predat pe bază de proces verbal lucrătorilor Poliției Capitalei, pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat la Poliţiei Locale Bucureşti.