Doi copii de 12 şi 13 ani, suspectaţi că au încercat să spargă o bancă în Tulcea

Scene incredibile petrecute la o unitate bancară din Tulcea! Doi copii de 12, respectiv 13 ani, au încercat să dea o spargere. Au reușit să intre în bancă și să oprească sistemul de supraveghere.

04 mai 2021, 13:23
Doi copii de 12 şi 13 ani, suspectaţi că au încercat să spargă o bancă în Tulcea

Doi copii în vârstă de 12 şi 13 ani din Isaccea sunt suspectaţi că au încercat să spargă o bancă în Tulcea. Incidentul s-a produs de Paşte.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Isaccea au fost sesizați cu privire la distrugerea unor geamuri de la o agenție bancară situată pe strada 1 Decembrie din localitate.

Potrivit poliţiştilor, cei doi minori de 12 si 13 ani din Isaccea ar fi spart geamul de la ușa de la intrare și un alt geam lateral și ar fi scos din funcțiune sistemul de supraveghere video, cu scopul de a sustrage bani de la respectiva agenție bancară.

Citeşte şi: Elevii se întorc la școală după vacanța de Paște. Cum se vor desfășura cursurile după vacanţa de Paşte

Cei doi copii care au încercat să spargă o bancă în Tulcea, duşi la audieri

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale băncii, iar copiii au fost identificați imediat. Ei au fost duși la audieri, împreună cu părinții lor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Citeşte şi: Bărbat înjunghiat pe stradă în Bucureşti. Atacatoarea a fost prinsă