Doi copii din Bistriţa loviţi de o maşină când mergeau pe bicicletă

Doi copii de 12 ani au fost loviţi de o maşină când se plimbau cu bicicleta. Şoferul spune că băieţii au incercat sa iasă de pe un drum lateral fără să se asigure, informează România TV. Ambii copii au fost duşi de urgenţă la spital, iar unul dintre riscă să rămână paralizat.

RomaniaTV.net
24 oct. 2013, 05:58
Doi copii din Bistriţa loviţi de o maşină când mergeau pe bicicletă

Accidentul a avut loc în localitatea Pietriş din Bistriţa-Năsăud. Cei doi băieţi erau pe aceeaşi bicicletă, iar şoferul susţine că ei au intrat frontal in el. „Au venit cu viteză din partea aia. Eu am avut vizibilitate, dar ei s-au aruncat în faţa maşinii. Au venit pe sensul ăsta”, a povestit şoferul.

„Au venit în faţa maşinii, pe sensul de mers al maşinii. Şoferul a pus frână, a încercat să evite şi au intrat pe pământul ăsta aici”, a relatat şi un martor ocular

Copii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa. Unul dintre ei este în stare gravă, iar medicii spun că riscă să rămână paralizat.

„Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat că nu a consumat băuturi alcoolice anterior conduucerii autoturismului. În cauză se întocmeşte dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se da soluţa legală de Parchet”, a precizat poliţistul Vasile Andrieş.