Doi copii, la spital după ce au căzut de la trei metri de pe o schelă din curtea şcolii VIDEO

Doi copii, de 11 ani şi 14 ani, au ajuns la spital după ce au căzut de la o înălţime de peste trei metri. Ei se aflau pe o schelă amplasată în curtea unei şcoli din Suceava care a fost scuturată de alţi copii.

16 iun. 2014, 06:24
Doi copii, la spital după ce au căzut de la trei metri de pe o schelă din curtea şcolii VIDEO

Doi copii  au ajuns duminica seara la Spitalul Judetean Suceava, dupa ce alti baieti, de 12 ani şi 19 ani, le-au facut o farsa, potrivit informatiata.ro. Cei doi se jucau in curtea Scolii Generale Numarul 10 Suceava împreuna cu alti copii, cand, la un moment dat, s-au urcat pe o schela, la trei metri inaltime pentru a culege dude dintr-un pom. Un al treilea pusti li s-a alaturat celor doi pe schela cu pricina. In timp ce pustii culegeau dude, baietii de 12 ani si 19 ani au venit si au inceput sa traga de schela, pana aceasta a cazut cu tot cu cei trei copii aflati pe ea.

Incidentul a fost surprins si de camerele de supraveghere din curtea scolii. Doi dintre copiii care au cazut de la trei metri inaltime s-au ranit si au necesitat ingrijiri medicale de urgenta. Ei au fost transportati de urgenta la Spitalul Judetean Suceava. Medicii au spus ca starea lor este stabila si ca viata nu le-a fost pusa in pericol.

Saptamana trecuta s-au efectuat lucrari la gardul care imprejmuieste terenul de sport al scolii, iar schela a ramas acolo. Băiatul de 19 ani şi părinţii copilului de 12 ani sunt cercetaţi penal. 

CITESTE SI: Un elev loveşte un coleg, din senin, în şcoală. Ce-a urmat este INCREDIBIL. VIDEO ŞOCANT