Doi copii şi mama lor, transportaţi la spital după o scurgere de gaze în locuinţă

O femeie din județul Bistrița-Năsăud și cei doi copii ai săi au ajuns sâmbătă seara la spital în urma unei posibile scurgeri de gaze produse în locuință, potrivit datelor comunicate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița, Marius Rus.

31 dec. 2016, 17:11
Doi copii şi mama lor, transportaţi la spital după o scurgere de gaze în locuinţă

Incidentul s-a produs în orașul Beclean, iar celor trei li s-a administrat oxigen și au fost transportați la centrul de primire urgențe al spitalului din localitate.

La locuință s-au deplasat un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj al Ambulanței și o echipă de intervenție a distribuitorului de gaze.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, Monica Borz, a declarat, pentru AGERPRES, că băiatul de zece ani a fost scos din casă de mama sa în stare de inconștiență, însă și-a revenit ulterior. În urma evaluării de la spitalul din Beclean, s-a stabilit că sora băiatului este în afara oricărui pericol, însă mama și fiul său de zece ani au fost transportați la Spitalul de Urgență Județean din Bistrița, pentru investigații suplimentare.

Pompierii și cei de la firma de furnizare a gazelor urmează să stabilească condițiile în care s-a produs incidentul.

Citeşte şi Incendiu puternic în Bistriţa. O femeie a fost carbonizată