Doi copii, spulberaţi de o maşină

Doi fraţi, în vârstă de 10 şi 14 ani, au fost răniţi grav într-un accident care a avut loc în judeţul Buzău, după ce bicicleta pe care mergeau amândoi a fost lovită în plin de un autoturism.

RomaniaTV.net
17 dec. 2011, 11:30
Doi copii, spulberaţi de o maşină

Cei doi copii mergeau cu bicicleta la magazinul din comuna Vadu Paşii pentru a cumpăra pâine.

Potrivit comisarului Florina Crucianu de la Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei Buzău, băiatul de 14 ani conducea bicicleta, iar fratele său de 10 ani se afla pe cadru.

La schimbarea sensului de mers, copilul nu s-a asigurat, bicicleta fiind lovită în plin de un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani din Robeasca.

În urma impactului, cei doi fraţi au fost grav răniţi, fiind transportaţi iniţial la Spitalul Judeţean Buzău şi apoi transferaţi la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală.

Băiatul de 14 ani, aflat în stare mai gravă, a fost transportat la Bucureşti cu un elicopter SMURD, iar cel de zece ani cu o ambulanţă.

Potrivit medicului Andreea Meleru de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, cei doi fraţi sunt în stare critică, având traumatisme cranio-cerebrale foarte grave.