Doi elevi, de 6 şi 7 ani, terorizează o şcoală întreagă. Unitatea de învăţământ a fost închisă temporar

Publicat: Luni, 21 Mai 2018 23:45 // Actualizat: Marţi, 22 Mai 2018 09:31 // Sursa: romaniatv.net

Doi elevi, unul de 6 ani şi celălalt de 7 ani, şi-au terorizat colegii de clasă, dar şi pe profesori, zi de zi, timp de 2 ani. Comportamentul acestora a determinat instituţia de învăţământ să se închidă temporar.

Profesorii s-au plâns forurilor superioare, iar acestea au decis să închidă temporar şcoala în care învaţă elevii recalcitranţi, a informat directorul adjunct, Delphine Tournus, scrie publicaţia Le Progres.

Zilnic, cei doi elevi perturbă orele de clasă, făcând gălăgie, bătându-i pe ceilalţi elevi şi insultând cadrele didactice şi personalul auxiliar al instituţiei.

Violenţa pe care o practică zilnic i-a adus la exasperare atât pe ceilalţi elevi, cât şi pe profesori. Cel mai recent episod de violenţă a avut ca victimă o institutoare care a încercat să îl împiedice pe unul dintre cei doi elevi să părăsească sala de clasă.

Femeia s-a ales cu o rană la frunte, de 10 centimetri, şi a avut nevoie de 25 de copci pentru sutură. Ea a trebuit să stea în concediu medical timp de o săptămână şi să primească îngrijiri pentru rănile provocate de cei doi elevi. 

În instituţia de învăţământ învaţă 138 de elevi.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
elevi recalcitranţi Franta institutoare rănită răni la cap şcoală
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7249
RON
19 Jun
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H