Doi fraţi au căzut de la etajul cinci. Unul a murit pe loc, altul este în stare critică

Doi frați din Baia Mare au căzut de la etajul cinci al blocului în care locuiau. Cei doi frați nu mai aveau părinți și locuiau amândoi în apartamentul de pe bulevardul Traian din Baia Mare. Bărbații au aproximativ 35 de ani și au căzut pe o platformă betonată.

22 sept. 2019, 11:49
Doi fraţi au căzut de la etajul cinci. Unul a murit pe loc, altul este în stare critică

Doi fraţi au căzut în gol de la etajul cinci al blocului în care locuiau, din municipiul Baia Mare, unul dintre ei decedând în urma impactului, iar celălalt a fost spitalizat cu traumatisme multiple, a precizat, duminică, dispeceratul ISU Maramureş.

Conform aceleiaşi surse, victima care a supravieţuit se află în stare gravă, iar după efectuarea manevrelor de stabilizare a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, relatează Agerpres.

Unul dintre vecini celor doi fraţi a declarat presei că cei doi tineri locuiau singuri în apartament şi trăiau din vânzarea de obiecte la târgul auto săptămânal care se organizează la marginea municipiului Baia Mare. Părinţii celor doi sunt decedaţi. Acesta a mai precizat că cei doi tineri aveau restanţe la plata taxelor locale şi e posibil să fi făcut un gest disperat.

Poliţia municipiului Baia Mare a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au determinat căderea de la etajul cinci a celor doi fraţi. Ancheta se află în curs.


loading...