Visuri la cheie. Doi fraţi din Vişina, rămaşi singuri pe lume, îşi spun povestea emoţionantă: „Fratele meu este şi mamă şi tată”

Emisiunea "Visuri la cheie" a prezentat în ediţia de miercuri seara o poveste emoţionantă, a doi fraţi din Vişina, care, rămaşi fără tatăl lor, au fost abandonaţi şi de mamă. „Am rămas doar noi doi și nu aveam un sprijin care să ne spună ce să facem. Era cel mai important să ne dea cineva un sfat”, spune băiatul cel mare.

RomaniaTV.net
07 oct. 2020, 18:05

În urmă cu ceva timp, la doar 18 ani, viața i-a pus în brațe lui Alin o responsabilitate enormă: a devenit tutore pentru Cristi, fratele său mai mic cu 10 ani. „Consider că este un soi de lecție de viață, să văd și eu cum se crește un copil, cum să ai grijă de cineva. Cred că o să fiu mai puternic pentru că am trecut prin expriența asta”, spune Alin.

Fratele meu este si mama si tata. Il am pe fratele meu, nu-mi mai trebuie nimic”, spune Cristi.

Au nevoie de noi acum!”, le spune Dragoș colegilor săi, pentru că locuința celor doi frați este un real pericol, cu pereți care se pot prăbuși oricând. După moartea tatălui, preotul din sat și vecinii au început să le construiască un nou adăpost, însă nu au reușit să-l termine.