Doi fraţi, răniţi într-un incendiu în Iaşi. Cei doi copii de 3 şi 4 ani sunt în stare gravă

Copiii care au suferit arsuri în incendiul produs miercuri dimineaţă, la locuinţa lor din judeţul Iaşi, au suferit arsuri pe cea mai mare parte a corpului. Starea lor este gravă, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

09 feb. 2022, 16:18
Doi fraţi, răniţi într-un incendiu în Iaşi. Cei doi copii de 3 şi 4 ani sunt în stare gravă

Doi copii în vârstă de 3 şi 4 ani din judeţul Iaşi au fost salvaţi, miercuri, dintr-un incendiu care le-a cuprins locuinţa. Ambii au suferit arsuri de gradul doi pe faţă şi membre, fiind transportaţi la spital.

„Au fost aduşi în UPU doi pacienţi, în vârsta de trei şi patru ani, cu arsuri prin flacără. La o primă evaluare, pacientul cu o suprafaţă de 60 la sută se află în sala de operaţie, celălalt are estimată o suprafaţă de 45 la sută. Pacienţii sunt grav, cu prognostic rezervat având în vedere vârsta şi suprafaţa”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului de Copii Sfânta Maria din Iaşi, citată de news.ro.

Citeşte şi: Copil de doi ani căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Botoșani. Micuțul se zbate acum între viață și moarte

De asemenea, o adolescentă de 14 ani a suferit cu arsuri la faţă, dar este în afara pericolului.

Copiii erau singuri acasă când s-a produs incendiul, mama lor fiind plecată cu treburi la Iaşi. Cei doi micuţi au fost lăsaţi în grija surorii lor mai mari.

Citeşte şi: Explozie într-un bloc din Craiova din cauza unei acumulări de gaze