Doi militari, spulberaţi pe trecerea de pietoni la Bârlad. Autorităţile au intervenit de urgenţă

Un incident grav a avut loc vineri după-amiază în Bârlad. Doi militari au fost accidentați pe trecerea de pietoni din faţa Unităţii militare din oraş.

19 feb. 2021, 17:38

Doi militari, spulberaţi pe trecerea de pietoni la Bârlad. Victimele sunt doi militari ai Garnizoanei Bârlad. Militarii treceau pe zebră, iar o mașină înmatriculată în județul Argeș a oprit pentru a le acorda prioritate, timp în care, un alt autoturism, care circula cu viteză și se afla în spatele mașinii staționate, a lovit puternic vehiculul din fața sa, iar, în urma impactului, mașina respectivă a fost proiectată într-un gard de beton, acroșându-i, totudată, și pe cei doi militari aflați pe trecerea de pietoni.

Doi militari, spulberaţi pe trecerea de pietoni la Bârlad. Cum s-a petrecut incidentul

La fața locului au venit două ambulanțe cu medic și o ambulanță EPA. Victimele au fost evaluate și una dintre ele este transportat chiar acum la Spitalul Județean Vaslui. Cel de-al doilea militar a refuzat internarea. Poliția este la fața locului, unde efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, spune vremeanoua.ro.

De altfel, un bărbat de 74 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Corneliu Coposu din Timișoara de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 97 de ani. Şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins ulterior.

Accidentul s-a petrecut la intersecția bulevardului Corneliu Coposu cu strada Pestalozzi. Pietonul, în vârstă de 74 de ani, traversa strada regulamentar în momentul în care a fost lovit de mașină.

„Un bărbat în vârstă de 97 de ani a condus un autoturism pe strada Pestalozzi, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 74 de ani. Ulterior, bărbatul în vârstă de 97 de ani a părăsit locul accidentului fiind depistat la scurt timp pe bulevardul Corneliu Coposu. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 74 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Timiș.

Șoferul în vârstă de 97 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Citeşte şi: Un bărbat de 74 de ani a fosr lovit pe trecerea de pietoni de un șofer de 97 de ani. Şoferul a fugit de la locul accidentului