Bărbat de 74 de ani, lovit pe trecerea de pietoni de un șofer de 97 de ani. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 74 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Corneliu Coposu din Timișoara de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 97 de ani. Şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins ulterior.

08 feb. 2021, 20:07
Bărbat de 74 de ani, lovit pe trecerea de pietoni de un șofer de 97 de ani. Şoferul a fugit de la locul accidentului
Bărbat de 74 de ani lovit pe trecerea de pietoni de un sofer de 97 de ani. FOTO: Opinia Timisoarei

Bărbat de 74 de ani, lovit pe trecerea de pietoni de un șofer de 97 de ani. Accidentul s-a petrecut la intersecția bulevardului Corneliu Coposu cu strada Pestalozzi. Pietonul, în vârstă de 74 de ani, traversa strada regulamentar în momentul în care a fost lovit de mașină.

După producerea accidentului, șoferul vinovat a plecat de la fața locului, dar a fost prins la scurt timp de polițiști în zona pasajului Michelangelo, scrie tion.ro.

Bărbat de 74 de ani, lovit pe trecerea de pietoni de un șofer de 97 de ani

Un bărbat în vârstă de 97 de ani a condus un autoturism pe strada Pestalozzi, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 74 de ani. Ulterior, bărbatul în vârstă de 97 de ani a părăsit locul accidentului fiind depistat la scurt timp pe bulevardul Corneliu Coposu. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 74 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Timiș.

Citeste si Bătaie violentă în trafic, după un accident rutier! Două femei s-au păruit și și-au împărțit pumni în mijlocul străzii VIDEO

Șoferul în vârstă de 97 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.