Doi minori din Alba şi-au văzut mama cum le-a omorât tatăl. „O să rămâneţi singuri”

Doi copii din Alba şi-au văzut mama cum le-a omorât tatăl. Femeia și-a omorât soțul după 23 de ani de chin petrecuți alături de el şi a făcut totul sub ochii copiilor, unul de 6 și altul de 13 ani.

23 dec. 2019, 06:30
Doi minori din Alba şi-au văzut mama cum le-a omorât tatăl. „O să rămâneţi singuri”

Rechizitoriul crimei de la Crăciunelu de Jos arată că Mailat Sanda, femeia care și-a ucis soțul în martie 2019, sătulă de o relație abuzivă din cauza consumului de alcool, a făcut odioasa faptă sub ochii a doi copii: unul în vârstă de șase ani și altul de 13, scrie alba24.ro.

Mailat Sanda a fost condamnată la începutul lunii decembrie la 10 ani de închisoare cu executare, în primă instanță. Așa, șase copii au devenit orfani de tată și cu mama după gratii.

Citeşte şi Socrul Andreei Bălan şi-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuţit! Detalii ŞOCANTE ies la iveală

Cei doi copii care au asistat la crimă au văzut cum tatăl le este ucis și cum mama încearcă să-și acopere urmele, convingându-i că nu ar fi deloc bine dacă s-ar afla cele întâmplate. Femeia le-a spus copiilor că dacă ea va fi arestată, ei vor rămâne singuri.

Crima a avut loc pe 14 martie 2019, în urma unui conflict spontan izbucnit între soții Mailat din Crăciunelu de Jos, Alba. Bărbatul a acuzat-o pe soția sa că a ascuns banii luați pe alocație. După ce s-au certat, acesta a plecat să bea cu un vecin.

Când s-a întors acasă, în jurul orei 23:00, cei doi s-au certat din nou. De această dată, după ce a fost acuzată de infidelitate, femeia și-a lovit soțul cu un cuțit în zona inimii. Imediat ce a căzut ca secerat pe podea, femeia și-a dezbrăcat copilul de 13 ani al cărui tricou era plin de sânge și i-a cerut să scape de el.

Un alt copil s-a trezit și a realizat cele întâmplate, iar mama le-a spus să declare în fața oamenilor legii că tatăl lor a venit acasă înjunghiat.

Cei doi erau căsătoriţi de 25 de ani, de pe vremea când ucigaşa avea 13 ani.