Socrul Andreei Bălan şi-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuţit! Detalii ŞOCANTE ies la iveală

Ies la iveală noi amănunte șocante despre socrul Andreea Bălan. Acesta și-ar fi ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit. Actorul George Burcea avea trei săptămâni de viață când nenorocirea a avut loc. După crima comisă, bărbatul a fost arestat și a intrat la închisoare.

22 dec. 2019, 12:04
Socrul Andreei Bălan şi-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuţit! Detalii ŞOCANTE ies la iveală

De curând, soțul Andreei Bălan a fost atacat cu cuțitul chiar de tatăl său. Acum au apărut informaţii potrivit cărora, într-un acces de furie, bărbatul și-a hăcuit amanta cu 25 de lovituri de cuțit pentru că femeia voia să-l părăsească. Se întâmpla în 1988 și, imediat după crimă, bărbatul a fost arestat.

Mama lui George, actualul soț al Andreei Bălan a plecat de acasă cu cei patru copii, femeie la rândul ei fusese bătută crunt și crestată cu cuțitul.

În urmă cu câteva luni, potrivit cancan.ro, George Burcea și tatăl său, Ioan Burcea, s-au întâlnit, în ideea că bărbatul poate și-a schimbat comportamentul peste ani și regretă ce a făcut în trecut. Însă tatăl artistului s-a enervat în urma unor observații făcute de fiul său și a scos un cuțit cu care a vrut să-l omoare.

Soţul Andreei Bălan, George Burcea, la un pas să fie înjunghiat de propriul tată. „Te tai, te fac franjuri”