Accident cumplit pe Valea Oltului! Două persoane au murit, după o depășire haotică

Un grav accident rutier s-a produs, sâmbătă dimineață, pe DN7/E81, între Râmnicu Vâlcea și Călimănești. În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața.

10 sept. 2022, 16:54
Accident cumplit pe Valea Oltului! Două persoane au murit, după o depășire haotică

Conform primelor informații furnizate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, accidentul a avut loc în satul Gura Văii din Bujoreni, Județul Vâlcea. Un autotren și un autoturism s-au izbit violent.

Autotrenul a intrat în coliziune cu autoturismul, iar, în urma impactului, jumătate din mașină a fost distrusă, iar două persoane au rămas încarcerate. O victimă era conștientă, iar cealalată nu prezenta semne vitale, la sosirea salvatorilor la fața locului.

Ulterior, ambele victime au decedat, conform ISU Vâlcea: „Cele două victime au fost extrase și au fost declarate decedate de către medicul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ).”

S-au deplasat la fața locului atât echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vălcea a ISU, cât și două ambulanțe SAJ.

Citește și: Accident îngrozitor în Sălaj! Doi adolescenți au murit, iar alte două fete au fost rănite și duse la spital

Cele două victime decedate erau un bărbat de 76 de ani și o femeie de 74 de ani.

În urma producerii accidentului mortal, traficul pe Valea Oltului, atât spre Sibiu cât și spre Argeș, a fost blocat total, conform reprezentanților Poliției Județene Vâlcea.

Accidentul a avut loc într-o zonă unde depășirea este interzisă, drumul fiind marcat cu linie dublă continuă.

„În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutirer”, au declarat polițiștii vâlceni.

Cu câteva minute înainte, tot în județul Vâlcea, o altă coliziune s-a produs în zona Dealul Pietrarilor din localitatea Pietrari, soldat cu două victime, conștiente și neîncarcerate. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Bunești, o ambulanță de la Horezu și un echipaj de la Punctul de Lucru Horezu. Victimele au transportate la Unitatea de Primiri Urgența a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea.

În ultimele 10 zile, a mai avut loc un accident mortal pe tronsonul DN7/ E81 din județul Vâlcea. un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite grav.

Citește și: Cod Rutier 2022. Amenzi de 3000 de lei dacă ai montat greşit suportul de telefon lângă volan