Doi morţi într-un grav accident la Cluj

Un bărbat şi o femeie însărcinată au murit în această dimineaţă, după ce un TIR a intrat pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Alba.

RomaniaTV.net
02 dec. 2019, 15:50
Doi morţi într-un grav accident la Cluj

Tragedia a avut loc pe raza localităţii Corneşti, Comuna Mihai Viteazul, iar conform Ştiri de Cluj au intervenit pentru a gestiona situaţia o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două ambulanţe şi un elicopter SMURD. Pompierii au intervenit pentru a descarcera o victimă dintr-un autoturism avariat şi pentru a aplica manevrele de resuscitare pentru alte două persoane. O a patra persoană din autoturism a suferit multiple traumatisme la nivelul capului şi feţei şi a fost transportată cu elicopterul la o unitate spitalicească.

Conform primelor informaţii, un bărbat de 47 de ani din Aiud a intrat pe contra sens pentru a evita coliziunea cu autoturismul din faţă. Nu păstrase distanţa regulamentară faţă de acesta.

La locul accidentului au fost găsiţi un bărbat de 41 de ani, încarcerat în autoturismul avariat, precum şi o femeie de 33 de ani, aparent însărcinată, găsită în afara autoturismului, fără semne vitale, aflată în stop respirator. Cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate.

Citeşte şi: Un TIR s-a răsturnat peste un autoturism pe Valea Oltului: un mort şi doi răniţi