Doi morți și 10 răniți după un incendiu izbucnit într-un restaurant din Madrid

Un incendiu devastator a izbucnit într-un restaurant din Madrid. Doi oameni au murit și alți 10 au fost răniți. Potrivit unui martor ocular, incendiul ar fi izbucnit după ce un chelner a vrut să flambeze o pizza.

22 apr. 2023, 23:46
Doi morți și 10 răniți după un incendiu izbucnit într-un restaurant din Madrid

Doi bărbaţi au murit, iar alte zece persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit la un restaurant din capitala spaniolă Madrid. Incendiul s-a declanşat vineri seara târziu la Burro Canaglia Bar&Resto, un restaurant italian din cartierul Salamanca din centrul Madridului, un cunoscut cartier comercial.

Citește și: VIDEO | Nu e glumă: parlamentarii din Canada au defilat în pantofi roz, cu toc. Momentul bizar oferit de oamenii lui Justin Trudeau

Un martor ocular a declarat pentru ziarul El Pais că incendiul a izbucnit după ce un ospătar a flambat un fel de mâncare. Însă în scurt timp pereții și tavanul restaurantului au fost cuprinse de flăcări. Clienții panicați s-au înghesuit să fugă din calea focului, însă din cauza locului înghesuit evacuarea a fost îngreunată.

Citește și: Panică la bordului unui avion! Pilotului i s-a făcut rău în timpul zborului, iar aeronava a aterizat de urgență

Poliţia spaniolă investighează acum cauzele acestui incendiu soldat cu victime umane.