Doi morţi şi doi răniţi după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste o maşină. VIDEO

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc în Miami, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste o maşină. Accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane şi rănirea gravă a altor două.

17 mart. 2021, 11:01
Doi morţi şi doi răniţi după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste o maşină. VIDEO
Avion prăbuşit peste maşină. Sursă FOTO: capturi Twitter

Avion prăbuşit peste maşină. În imagini se vede cum avionul de mici dimensiuni cade pe şosea chiar în momentul în care maşina trecea prin acea zonă. Imediat după impact, avionul a luat foc, iar flăcările s-au întins pe zeci de metri. Accidentul a avut loc într-un cartie rezidenţial din Miami.

Avion prăbuşit peste maşină. Imagini terifiante

Ocupanţii aparatului de zbor au decedat pe loc, iar ocupanţii autoturismului – mamă și copil – au fost grav răniţi şi au fost transportaţi la spital.

Până în momentul de faţă, nu se cunosc cauzele producerii accidentului. Administrația Federală a Aviației și Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor investighează accidentul.

Citeste si Avion prăbuşit peste o casă. Niciun supravieţuitor VIDEO

Mărturia unui martor

O martoră la accident a relatat imaginile cumplite care s-au desfăşurat prin faţa ochilor ei.

Am auzit un zgomot extraordinar și am ieșit și toată lumea era în flăcări, totul a fost rău. A ajuns la mașină. Era o mamă cu copilul ei și nu știm ce s-a întâmplat cu ei. A venit salvarea și i-a luat„, a relatat aceasta, potrivit nbcnews.com

Citeste si Penalizare de 10% din salariu pentru o femeie care a plecat cu două minute mai devreme de la serviciu

Un avion de mici dimensiuni a aterizat de urgenţă şi a intrat într-o maşină

Cu mai puţin de o lună în urmă, un accident similar a avut loc tot în Statele Unite. Un șofer a trăit un adevărat coşmar în momentul în care s-a trezit cu un avion de mici dimensiuni care a aterizat chiar în fața lui, iar impactul a fost iminent. Incidentul s-a petrecut în California și a fost provocat de o defecțiune apărută la motorul aparatului de zbor.

Sesizând pericolul de prăbușire, pilotul a luat decizia să aterizeze de urgență. În acest scop, a folosit autostrada din apropiere. În ciuda faptului că a făcut tot ce i-a stat în putinţă să evite mașinile, nu a reușit în totalitate. Prin urmare, a fost lovit în plin de unul dintre autoturisme.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în acest accident, iar traficul a putut continua pe celelalte benzi de circulație.