Doi muncitori răniţi în urma unui ACCIDENT de muncă la IMGB

Doi muncitori au fost răniţi în urma unui accident de muncă care a avut loc luni dimineaţă, la Întreprinderea de Maşini Grele Bucureşti. Unul dintre ei este în stare gravă, fiind transportat la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală, în comă, cu traumatisme cranio-cerebral şi toracic.

RomaniaTV.net
20 mai 2013, 08:56
Doi muncitori răniţi în urma unui ACCIDENT de muncă la IMGB

Doi muncitori au fost loviţi de lama unui motostivuitor în timp ce lucrau la montarea unei schele pentru rafturi de depozitare, la IMGB.

Accidentul de muncă a avut loc la puţin timp după ora 9.00 şi a fost raportat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 9.20. La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD, o persoană fiind găsită în stare de inconştienţă, a precizat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a declarat că una dintre cele două victime este în comă, cu traumatisme cranio-cerebral şi toracic grave, fiind transportată la Spitalul „Bagdasar-Arseni”.

O echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti va face verificări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.