Doi oameni arşi după ce un bărbat a aruncat benzină în scara unui bloc din Craiova. Agresorul a fost imobilizat de luptătorii SAS

Doi oameni din Craiova au ajuns cu arsuri la spital, după ce un individ a început să stropească la întâmplare cu benzină trecătorii, dar şi scara blocului în care locuia, în timp ce câțiva muncitori lucrau la conducta de gaze. Martorii au sunat la 112, iar agresorul a fost imobilizat de luptătorii SAS. 

RomaniaTV.net
14 aug. 2019, 05:41
Doi oameni arşi după ce un bărbat a aruncat benzină în scara unui bloc din Craiova. Agresorul a fost imobilizat de luptătorii SAS

Polițiștii Secției 4 Politie Craiova au fost sesizați că un bărbat aruncă cu benzina într-un bloc din Craiova, dar și pe persoane care trec prin zona respectivă.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie precum și luptători SAS. Aceştia au reușit să pătrundă în apartamentul în care acesta se afla, situat la etajul 2 al blocului.
Cel în cauză a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Craiova. Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul nu este la prima abatere. În trecut ar fi ameninațat vecinii cu cuțitul.

Echipajele de intervenție au evacuat toți locatarii din bloc. Două persoane cu arsuri şi excoriaţii au fost transportate la spital. Una dintre victimele arse a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală. Alţi doi locatari au suferit atacuri de panică.