Doi oameni de afaceri din Caraş-Severin au murit într-un accident rutier

Doi oameni de afaceri din Caraş-Severin, soţ şi soţie, şi-au găsit sfârşitul într-un accident. Maşina de teren în care se aflau a fost făcută bucăţi de un TIR care a derapat pe polei. Şoferul TIR-ului a fost păzit toată noaptea de mascaţi pentru că rudele revoltate ale celor două victime au vrut să intre peste el în spital.

RomaniaTV.net
27 nov. 2011, 06:21
Doi oameni de afaceri din Caraş-Severin au murit într-un accident rutier

Accidentul s-a produs pe drumul naţional DN58, în zona Soceni. Un autoturism a derapat pe carosabilul acoperit cu polei şi a intrat în coliziune cu un autotren. Şoferul acestuia a fost transportat de ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, cu multiple traumatisme.

Victimele accidentului, soţ şi soţie, deţineu cel mai mare  centru de colectare a fierului vechi din Caraş-Severin şi un magazin de pompe funebr

Accidentul s-a produs fiindcă tirul a derapat şi a intrat în maşina în care se aflau victimele. Cei doi soţi au murit pe loc. Şoferul tirului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, cu multiple traumatisme.

Victimele au fost scoase cu greu dintre fiare.

Rudele celor doi oameni de afaceri, soţ şi soţie. au vrut să intre la spital peste şoferul TIR-ului implicat în accident. A fost necesară intervenţia trupelor speciale de la Poliţia Reşiţa, pentru a calma spiritele.