Doi oameni înjunghiaţi în stradă, în Galaţi. Scene sângeroase în urma unui conflict

Doi oameni au fost înjunghiați în timpul unei răfuieli ce a avut loc în stradă în cartierul Micro 19 din Galaţi. Poliţiştii au stabilit că un bărbat l-a tăiat la mână pe un altul, acesta fiind la rândul lui înjunghiat în abdomen de cel de-al treilea participant la încăierare. Victima înjunghiată s-a refugiat într-un apartament din zonă şi a fost găsită în stare de inconştienţă de către echipajele de intervenţie sosite la faţa locului. Răniții au fost duși de urgență la spital, iar martorii răfuielii sângeroase au fost audiați. 

12 mai 2018, 05:43
Doi oameni înjunghiaţi în stradă, în Galaţi. Scene sângeroase în urma unui conflict

Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi vineri, 11 mai, în jurul orei 19, 20. Jandarmii au fost chemaţi să aplaneze un scandal între mai multe persoane şi au găsit la faţa locului o scenă desprinsă parcă dintr-un film sângeros. 

„Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat, în vârstă de 27 ani, care prezenta o plagă tăiată la mâna stângă. În timp ce încercau să identifice autorul, jandarmii au observat, la intrarea în scara de bloc, o lamă de cuţit cu lungimea de 15 centimetri, care prezenta urme de sânge şi care a fost ridicată pentru verificări”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Martorii le-au spus jandarmilor că persoana bănuită că ar fi lovit victima cu un cuţit se ascunde într-un apartament din blocul vecin. În apartamentul indicat de către locatarii din zonă, jandarmii au găsit, întins pe pat, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care prezenta o plagă tăiată la nivelul abdomenului şi care era incoerent în exprimare.

„Proprietarii apartamentului au declarat verbal jandarmilor că în timp ce se aflau în casă, au auzit o bubuitură puternică în uşă, iar când au deschis-o, un bărbat a căzut în interiorul locuinţei acestora. Proprietarii l-au ridicat de jos şi l-au întins pe pat, încercând să-i oprească hemoragia până la venirea echipajului medical de urgenţă”, susţin jandarmii.

Practic, bărbatul de 32 de ani l-a tăiat cu un cuţit la mână pe tânărul de 27 de ani, după care l-a aruncat şi a încercat să fugă. Un tânăr de 28 de ani care se afla în zonă a luat cuţitul de jos şi l-a lovit în zona abdominală pe agresor. Jandarmii împreună cu poliţiştii au identificat persoanele implicate în scandal.

Ce doi bărbaţi răniţi au fost transportaţi la spital, iar starea lor este una stabilă în momentul de faţă, în timp ce bărbatul de 28 de ani a fost dus la audieri la Poliţie. 

Poliţiştii au deschis în acest caz, într-o primă fază, un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, dar încadrarea juridică a faptei se va putea schimba în funcţie de numărul de zile de spitalizare a celor doi răniţi.