Doi părinţi din SUA şi-au uitat copilul de trei ani într-un restaurant

O fetiţă de trei ani din Statele Unite ale Americii a fost uitată de părinţi într-un restaurant. Cei doi sunt divorţaţi şi fiecare a presupus că cealălalt a plecat din local cu fetiţa. Şi-au dat seama de greşeală abia când au văzut la televizor o ştire cu un copil pierdut.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 21:26
Doi părinţi din SUA şi-au uitat copilul de trei ani într-un restaurant

„Avem o poză cu o fetiţă de 3 ani. Numele ei este Harmony. A fost uitată la Chuck E Cheese în Bel Air. S-a dus la un angajat şi i-a cerut ceva de băut, pentru că i s-a făcut sete. Atunci acesta şi-a dat seama că fetiţa este nesupravegheată”, aşa suna anunţul făcut la televizor.

Părinţii au văzut ştirea la televizor şi şi-au dat seama că este vorba de copilul lor. Familia a mers la o petrecere într-un restaurant din Bel Air, iar la plecare părinţii şi-au uitat copilul acolo. Cei doi divorţaseră şi împărţeau custodia copilului. Fiecare a presupus că micuţa se află cu celălalt părinte. Angajaţii restaurantului au chemat poliţia când şi-au dat seama că micuţa era singură.

Fetiţa a stat cu poliţiştii mai multe ore, până când părinţii au venit să o ia. Reprezentanţii serviciul de protecţie a copilului au dat fetiţa înapoi mamei. Părinţii nu au fost sancţionaţi, pentru că autorităţile au considerat că nu a fost neglijenţă, ci doar o întâmplare nefericită.