Doi poliţişti au MURIT CARBONIZAŢI în timpul unei misiuni în Brăila. Imagini terifiante cu maşina în flăcări VIDEO

Doi poliţişti din Brăila au murit în urma unui accident, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a rezultat cu decesul celor doi agenţi de poliţie aflaţi în autovehicul.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 19:00

UPDATE: Cei doi politisti decedaţi sunt: agent sef Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, care se afla la volan, si agent Ana Maria Manea, în vârstă de 21 de ani. Tânăra a fost încadrată în poliţie în urmă cu cinci luni, în timp ce agentul şef mai avea un an pana la pensionare.

Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Șoferul autospecialei de poliție, un agent de 45 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața de rulaj și a lovit un copac, după care mașina a luat foc. În urma accidentului, șoferul și pasagerul, o femeie în vârstă de 21 ani, ambii agenți de poliție în cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, aflați în timpul serviciului, au decedat.

Citeşte şi: Intervenţie de excepţie a unui poliţist, la Constanţa. A pus la pământ un bătăuş, dintr-o singură mişcare VIDEO

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, anunță Poliția Română.