Doi poliţişti bătuţi şi un suspect încătuşat eliberat cu flexul la o petrecere din Arad

Doi polițiști au fost bătuți de un grup de petrecăreți în Arad, după ce au intervenit la o petrecere zgomotoasă. Oamenii legii apucaseră să încătușeze un suspect, dar amicii lui l-au eliberat și i-au tăiat cătușele cu flexul.

16 aug. 2023, 12:24
Doi poliţişti bătuţi şi un suspect încătuşat eliberat cu flexul la o petrecere din Arad

Doi poliţişti din oraşul arădean Sebiş au intervenit la o petrecere zgomotoasă ţinută în stradă, în localitatea Buteni, și au fost bătuţi de petrecăreţi şi alungaţi. Petrecerea avea loc de Sfânta Maria

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, doi bărbaţi sunt acuzaţi de ultraj după ce i-au bătut pe poliţişti, transmite Agerpres.

„În fapt, s-a reţinut că infracţiunile menţionate au fost comise în data de 15.08.2023, în intervalul orar 22:00-23:00, în timp ce inculpaţii BFE şi BF se aflau în localitatea Buteni, în dreptul imobilului cu nr. administrativ 474, pe carosabil, şi care au agresat fizic pe agenţii de poliţie M.D şi I.M din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Sebiş, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiindu-le cauzate leziuni care necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale respectiv 3-4 zile de îngrijiri medicale, totodată proferând ameninţări cu moartea la adresa celor doi agenţi de poliţie şi executând gesturi ameninţătoare faţă de aceştia, cauzându-le astfel o stare de temere”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

Citeşte şi: VIDEO Bătaie ca-n Şapte Păcate, pe plaja din Costineşti, între poliţişti şi mai mulţi scandalagii. Godină publică imaginile şi îşi apără colegii

Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspecţilor, care vor fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj.

Surse din cadrul anchetei au declarat că cei doi poliţişti au intervenit la Buteni în urma unui apel la 112, în care se reclama scandal pe stradă şi muzică dată la un volum foarte ridicat. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au fost agresaţi de petrecăreţii nemulţumiţi că au fost puşi să se legitimeze. Un suspect a fost încătuşat de poliţişti, însă acesta a fost scăpat de către grup, care i-a alungat pe oamenii legii şi au tăiat cătuşele cu un flex.

Poliţiştii atacaţi au cerut întăriri, iar mai multe echipaje au sosit în scurt timp. Agresorii au fost prinşi când voiau să fugă cu o maşină.

Citeşte şi: Bătaie pe plaja din Eforie Nord. Salvamari luați la pumni de mai mulți turiști cărora le-au atras atenția să nu intre în marea agitată