Doi poliţişti din Satu Mare, puşi sub control judiciar pentru luare de mită şi păstrare droguri pentru consum

Doi poliţişti din Satu Mare sunt cercetaţi sub control judiciar după ce au cerut câte 100 de euro de la două persoane, asupra cărora au găsit trei grame de haşiş, pentru a nu anunţa anchetatorii de la Crimă Organizată. În plus, ei au păstrat drogurile pentru consum.  

22 iul. 2015, 15:13
Doi poliţişti din Satu Mare, puşi sub control judiciar pentru luare de mită şi păstrare droguri pentru consum

Cristian Ionuţ Doroş şi Florin Alexandru Ulici, poliţişti în cadrul secţiei 3-Poliţia Rurală Satu Mare, sunt în prezent cercetaţi pentru luare de mită şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului.

Citeşte şi: Gruparea PKK revendică asasinarea a doi polițiști turci, ca represalii la atentatul sinucigaș de la Suruc

Poliţiştii de la Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, coordonaţi de un procuror DIICOT Satu Mare, au făcut, miercuri, trei percheziţii la locuinţele a două persoane, din care una cu calitate de funcţionar public cu statut special, şi la o instituţie publică.

Investigatorii spun că cei doi poliţişti au oprit în trafic o maşină în care se aflau două persoane, descoperind asupra lor trei grame de haşiş.

Tot ei mai susţin că poliţistul Ionuţ Cristian Doroş a luat cele trei grame de haşiş şi le-a pus în autoturismul personal. Cei doi poliţişti au recunoscut faptele şi astfel au fost plasaţi sub control judiciar.