Doi poliţişti din Timiş, răniţi într-un accident rutier

Doi poliţişti au fost răniţi miercuri dimineaţă într-un accident rutier pe raza comunei Jebel din Timiş, în timp ce se deplasau cu maşina de serviciu.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 09:48
Doi poliţişti din Timiş, răniţi într-un accident rutier

Maşina de poliţie „a intrat în coliziune cu alt autoturism”, potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Timiş, scrie pressalert.ro. Şoferul maşinii de poliţie a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat pe contrasens, unde a lovit alt vehicul. Doi dintre poliţişti au fost grav răniţi şi au fost transportaţi la spital.

Şoferul celuilalt autoturism nu a fost rănit.  Potrivit ofițerului de presă al Poliției Timiș, Loganul  polițienesc ”a intrat în coliziune cu alt autoturism”.  Doi din cei trei polițiști aflați în Logan au fost răniți grav în urma accidentului, însă starea lor este stabilă. ”Mașina de poliție se deplasa pe DN 59 dinspre Jebel spre Timișoara, iar la kilometrul 20, conducătorul mașinii a pierdut controlul direcției de deplare, pătrunzând pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar. În autospecială se aflau trei polițiști, iar doi au fost răniți. Șoferul celeilalte mașini nu a fost rănit”, a declarat pentru PRESSALERT.ro ofiţerul de presă al IPJ Timiş. Cei doi poliţişti care au suferit răni grave au fost preluaţi de un echipaj de ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean din Timişoara pentru îngrijiri medicale.