Doi poliţişti înjuraţi de un scandalagiu au apelat la sora acestuia pentru a-l calma VIDEO

Doi poliţişti chemaţi să intervină la o benzinărie din oraşul Milişăuţi, judeţul Suceava, unde un localnic făcea scandal, au acţionat într-un mod cât se poate de ciudat. Oamenii în uniformă au purtat o scurtă discuţie cu bărbatul vizibil recalcitrant, acesta i-a înjurat ca la uşa cortului, după care au plecat să o aducă pe sora lui, pentru a-l potoli.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 12:00
Doi poliţişti înjuraţi de un scandalagiu au apelat la sora acestuia pentru a-l calma VIDEO

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 23.45, Dragoş Viţega, în vârstă de 38 de ani, din Milişăuţi, a spart un geam de la o benzinărie, a dat cu piciorul într-un tomberon şi a adresat insulte şi injurii personalului unităţii, care de frică s-a baricadat în incintă, scrie monitorulsv.ro.

Camerele de supraveghere au surprins incidentul. Se vede cum Dragoş Viţega loveşte cu piciorul tomberoanele şi înjură angajaţii. De asemenea, se văd şi poliţiştii, care vin vorbesc frumos cu el şi pleacă.

„Domnii poliţişti au încercat să-l liniştească, i-au spus că fetele de la benzinărie nu au nimic cu el. El (n.r. – Dragoş Viţega) a vorbit foarte urât cu poliţiştii, i-a înjurat, a spus cuvinte foarte urâte. Poliţiştii apoi au plecat, au zis că merg la sora lui, să o aducă, că doar ea poate să-l liniştească”, spune una dintre angajatele benzinăriei. Când poliţiştii au revenit, agresorul era deja plecat.

Modul de gestionare a conflictului din partea agenţilor de poliţie ajunşi la faţa locului urmează a fi analizat la nivelul IPJ Suceava.