Doi polițiști s-au bătut în trafic în Slatina. Unul a ajuns la spital de urgență

Bătaie ca în filme în Slatina, între doi polițiști, în trafic. În urma loviturilor, unul dintre agenți a ajuns de urgență la spital.

28 ian. 2024, 21:31
Doi polițiști s-au bătut în trafic în Slatina. Unul a ajuns la spital de urgență
Doi polițiști s-au bătut în trafic în Slatina. Unul a ajuns la spital de urgență

Doi polițiști din Olt s-au bătut duminică în trafic pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, iar unul dintre ei a ajuns la urgență la spital pentru îngrijiri, potrivit unui comunicat al poliției.

Citește și: S-a lăsat cu bătaie în fața palatului de lux al lui Gigi Becali: „Nu mai face așa că te spun lui Adrian! Mănânci o bătaie de nu te vezi”. De la ce s-au luat protagoniștii scandalului

Doi polițiști s-au bătut în trafic, în Slatina

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor șicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, un polițist de 32 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi agresat fizic un alt polițist de 35 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt.

Un echipaj medical i-a acordat îngrijiri medicale tânărului de 35 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Starea sa nu a fost, însă atât de gravă încât să necesite internarea.

Pacientul a fost la Unitatea Primire Urgențe cu escoriații la nivelul feței și echimoză. Nu a rămas internat, a plecat acasă”, au declarat, pentru Olt-Alert, surse din cadrul spitalului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și dispunerea de măsuri legale.

Pe data în 10 ianuarie 2024, un alt scandal monstru a avut loc pe o stradă din Tecuci. Doi bărbaţi şi o femeie şi-au împărţit pumni şi picioare, sub privirile şocate ale trecătorilor. Totul ar fi ponit după o şicanare în trafic, când unul dintre şoferi, care se grăbea, nu i-ar fi acordat prioritate celuilalt. În acel moment, unul dintre indivizi a coborât din maşină şi a început o încăierare în toată regula, chiar într-o parcare din apropiere.

Citește și: „Omul cu Tourette”, bătut la metrou, după ce a înjurat un bărbat din greșeală: „Am primit bătaie pentru un tic”