Doi prahoveni cu ordin de restricţie unul împotriva celuilalt au fost prinşi împreună la furat

Un bărbat de 28 de ani și o femeie de 55 de ani, din judeţul Prahova, care aveau emis câte un ordin de protecție împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie la mai puțin de 5 metri unul de celălalt, au fost prinși împreună la furat.

14 sept. 2022, 11:52
Doi prahoveni cu ordin de restricţie unul împotriva celuilalt au fost prinşi împreună la furat

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza stațiunii, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Câmpina, în autovehicul fiind identificată încă o persoană, o femeie în vârstă de 55 de ani.

Cu ocazia controlului autovehiculului, în portbagaj au fost găsite 5 calorifere despre care bărbatul a declarat faptul că le-a luat din curtea unui hotel, aflându-se lângă un container de gunoi, crezând ca sunt aruncate.

La verificarea celor două persoane în bazele de date a reieșit faptul că cele două persoane aveau emis câte un ordin de protecție împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie la mai puțin de 5 metri unul de celălalt.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și încălcarea ordinului de protecție.

Citeşte şi: Românii sunt etichetați ca fiind „țigani” de către nemți. Mărturiile cutremurătoare ale unui român stabilit în afară: „Germania nu mai e un vis al îmbogățirii rapide. Vei ajunge să trăiești exact ca în România”