Doi profesori de sport s-au luat la bătaie la o școală din Prahova. Polițiștii i-au amendat pe amândoi pentru tulburarea liniștii publice

Doi profesori de sport au decis să-și rezolve nemulțumirile personale în incinta unei școli din Prahova. Cadrele didactice aproape s-au luat la bătaie.

08 mart. 2024, 09:32
Doi profesori de sport s-au luat la bătaie la o școală din Prahova. Polițiștii i-au amendat pe amândoi pentru tulburarea liniștii publice
Doi profesori de sport s-au luat la bătaie în incinta școlii

Scandalul a avut loc joi, 7 martie, între doi profesori de sport, femeie și bărbat, de la școala din comuna Păulești, județul Prahova.

Potrivit femeii, care a sunat la poliție, totul a pornit după ce colegul ei de muncă s-ar fi supărat că ea a întârziat la ore. Conflictul a degenerat după ce bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu palma peste față. Ea a reacționat și ulterior au început să se lovească reciproc.

Citește și: Un bărbat din Bihor a sunat la 112 ca să i se facă dreptate, dar tot el s-a ales cu o bătaie zdravănă din partea polițiștilor! „M-au înghesuit, m-au călcat pe picioare cu bocancii”

În urma loviturilor, profesoara a sunat la 112 și ulterior a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data de 7 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizați de către o femeie despre faptul că ar fi fost agresată fizic de către colegul său de muncă, în timp ce se afla în comuna Păuleşti.  Din verificări, a reieșit faptul între cei doi, a izbucnit un conflict spontan generat de o nemulțumire a bărbatului, moment în care acesta ar fi lovit-o cu palma peste faţă, ulterior agresându-se reciproc.

În urma altercației, femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată”, informează reprezentanții Poliției Județene Prahova.

Citește și: „Ța, ța, ța, căpriță, ța, te-am adus”… de la Deva la București, cu trenul. Un bărbat a îngrozit un vagon întreg, după ce și-a mutat stâna la Capitală cu CFR-ul. Drumul a durat 10 ore

Cei doi profesori au fost amendați de către Poliție în baza Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.