„Ța, ța, ța, căpriță, ța, te-am adus”… de la Deva la București, cu trenul. Un bărbat a îngrozit un vagon întreg, după ce și-a mutat stâna la Capitală cu CFR-ul. Drumul a durat 10 ore

Nimic nu e imposibil! Situație hilară petrecută într-un tren care a plecat de la Deva către București. Un bărbat și-a urcat caprele în vagonul de călători și-a plecat spre Capitală, pe traseul de 10 ore.

08 mart. 2024, 09:04
„Ța, ța, ța, căpriță, ța, te-am adus”… de la Deva la București, cu trenul. Un bărbat a îngrozit un vagon întreg, după ce și-a mutat stâna la Capitală cu CFR-ul. Drumul a durat 10 ore
Cine a spus că nu pot călători și caprele cu trenul?

Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt șansele să te întâlnești cu mai multe capre care călătoresc cu trenul, răspunsul tău se află în aceste imagini. Într-un vagon de tren care circula pe ruta Deva – București Nord, câteva căprițe au fost surpinse în timp ce se îndreptau spre Capitală, alături de alți pasageri.

Citește și: Şoc în lumea artistică: a murit porcul Pigcasso. Semna tablourile cu râtul, iar George Clooney şi Rafael Nadal i-au cumpărat lucrările VIDEO

La început, unora li s-a părut distractiv, dar pe parcurs, mirosul, care nu semăna deloc cu cel al zambilelor, a devenit insuportabil.

Proprietarul caprelor a călătorit până la București, iar pasagerii, timp de mai bine de 10 ore, au fost nevoiți să suporte animalele cu ei în vagon.

Oamenii au fost revoltați de condițiile de călătorie și nu au înțeles de ce conductorul de tren a tolerat o asemenea situație.

Citește și: Un bărbat din Iași s-a înarmat cu o lopată și a mers la cimitir să își dezgroape tatăl mort de doi ani! A visat că a fost îngropat de viu

Ne rămân atâtea întrebări: Au plătit sau nu caprele bilet? Și unde se duceau, de fapt? Oare se duc la concertul lui Fuego de la Sala Palatului? Au fost mulțumite de condițiile oferite de CFR?