Doi răniţi într-un incendiu la Petroşani, aduşi la un spital din Bucureşti

Două persoane rănite în urma unui incendiu produs la Petroşani au fost transportate, luni, cu două elicoptere SMURD, la Clinica de Arşi din Bucureşti, întrucât au suferit arsuri ale căilor respiratorii şi pe o suprafaţă mai mare de 50 la sută din corp.

RomaniaTV.net
16 ian. 2012, 13:46
Doi răniţi într-un incendiu la Petroşani, aduşi la un spital din Bucureşti

Potrivit reprezentanţilor Spitalului din Petroşani, două persoane cu arsuri grave au fost transportate cu elicoptere SMURD la Clinica de Arşi din Bucureşti, potrivit Mediafax.

Medicii au afirmat că acele două persoane au suferit arsuri ale căilor respiratorii şi alte leziuni provocate de un incendiu, pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului.

Potrivit comandantului Detaşamentului de Pompieri Petroşani, Adrian Avram, cele două persoane, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 30, respectiv 31 de ani, au fost victimele unui incendiu produs, în noaptea de duminică spre luni, în municipiu, după ce bărbatul a aruncat cu benzină în timpul unei altercaţii.

„Incendiul a fost produs de la o cantitate de benzină folosită de bărbat în timpul unei altercaţii. Benzina s-a aprins şi a luat foc întâi încăperea în care se aflau cei doi şi apoi s-a extins la anexele gospodăreşti şi la acoperişul unui garaj”, a precizat Avram.

Reprezentantul pompierilor a declarat că incendiul a fost sesizat de paznicul de la societatea de furnizare a apei potabile în Valea Jiului, societate căreia îi aparţinea garajul afectat de incendiu.

Cele două elicoptere SMURD sosite la Petroşani pentru transportul răniţilor sunt din Târgu Mureş şi Bucureşti.