Doi români au fost arestaţi în Italia pentru uciderea unei femei: Au sugrumat-o chiar în faţa copilului ei

Florin Buzilă, în vârstă de 19 ani şi Paul Todiraşcu, în vârstă de 18 ani, au fost arestaţi în urmă cu câteva zile de poliţiştii italieni în zona oraşului Palermo. Doi tineri români sunt acuzaţi că au ucis cu sânge rece o femeie chiar în faţa fetiţei ei de doar 11 luni. Cei doi urmează să fie judecaţi pentru crimă. 

RomaniaTV.net
30 ian. 2018, 09:33
Doi români au fost arestaţi în Italia pentru uciderea unei femei: Au sugrumat-o chiar în faţa copilului ei

Pe 9 octombrie 2017, cei doi tineri ar fi intrat în casa unor cunoscuţi, în localitatea Cerda din Palermo, pentru a fura bani. În momentul în care au pătruns în casă, criminalii au dat peste Alina Elena Biţă, o tânără româncă în vârstă de 28 de ani. În aceeaşi cameră se afla şi fetiţa în vârstă de 11 luni a tinerei. Fără să stea pe gânduri, cei doi au strâns-o de gât pe Alina, chiar de faţă cu fetiţa ei, scrie ziaruldeiasi.ro.

Todiraşcu şi Buzilă sunt verişori cu soţul victimei. După ce au ucis-o pe femeie, cei doi au sustras apoi câteva sute de euro şi au fugit.

Alina Biţă a fost găsită fără suflare chiar de soţul ei, care a descoperit şi fetiţa plângând în cameră. În primă fază, bărbatul a fost suspectat de autorităţi că ar fi comis fapta. Totuşi, probele prelevate de la locul crimei i-au făcut pe anchetatori să îi bănuiască pe Buzilă şi Todiraşcu.

Suspecţii au fost încarceraţi într-o închisoare din Palermo şi urmează să fie judecaţi pentru crimă.