Doi români au fost depistaţi de poliţia germană în timp ce transportau un elicopter cu o remorcă auto

O patrulă de poliţie rutieră germană a depistat pe 11 noiembrie, pe un drum intre Hessisch Oldendorf şi Fischbeck, o remorcă ce tracta un elicopter, condusă prin rotaţie de doi români.

16 nov. 2021, 18:16
Doi români au fost depistaţi de poliţia germană în timp ce transportau un elicopter cu o remorcă auto

Ansamblul de autovehicule, care avea numere de înmatriculare din România, se afla pe avarii, pe prima bandă a drumului din Germania, când a dat de bănuit poliţiei germane.

Starea precară a asamblului de vechicule a atras atenţia poliţiştilor care au descoperit că numărul de îmatriculare pentru remorcă nu era destinat acesteia, potrivit comunicatului de pe site-ul oficial al poliţiei.

Astfel a apărut suspiciunea că remorca nu este omologată şi nu are asigurare.

Întrucât asamblul de vechicule era condus alternativ de două persoane, un bărbat în vârstă de 29 de ani şi un bărbat în vârstă de 38 de ani, poliţia a deschis o anchetă la adresa ambilor şoferi.

Din cauza lipsei documentelor pentru remorcă, nu s-a putut stabili cu exactitate dacă aceasta era sau nu supraîncărcată.

Citeşte şi: Acces limitat la certificatul verde COVID în Italia. Noi restricţii pentru nevaccinaţi, vaccinare obligatorie pentru anumiţi angajaţi