Doi români, mamă şi fiu, puşi sub acuzare pentru jaful de 60 de milioane de euro din casa Tamarei Ecclestone

Două persoane, mamă şi fiu, au fost reţinute de Poliţia Metropolitană, în legătură cu jaful de bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire sterline din luna decembrie în locuinţa Tamarei Ecclestone, moştenitoarea  fostului director executiv din Formula 1 Bernie Ecclestone.  

RomaniaTV.net
01 feb. 2020, 20:34
Doi români, mamă şi fiu, puşi sub acuzare pentru jaful de 60 de milioane de euro din casa Tamarei Ecclestone

Cei doi au apărut în faţa instanţei şi au declarat că sunt de naţionalitate română în momentul în care şi-au confirmat datele personale în faţa magistraţilor. Aceştia urmează să apară în faţa instanţei pe 28 februarie.

Citeşte şi: Tamara Ecclestone fotografiată SEXY, doar în costum de baie, la câteva SĂPTĂMÂNI după NAŞTERE. Vezi cum arată

Maria Mester, în vârstă de 47 de ani, şi Emil-Bogdan Savastru, de 29 de ani, au fost inculpaţi pentru conspiraţie în scopul comiterii unui jaf în data de 13 decembrie. 

Valoarea bunurilor furate ajunge la 50 de milioane de lire sterline, 60 de milioane de euro, însă suma nu a fost confirmată de poliţie sau de un purtător de cuvânt din partea Tamarei Ecclestone.
 
Tamara Ecclestone şi familia sa, care nu erau la locuinţă în momentul producerii jafului, au afirmat că sunt ”supăraţi şi şocaţi”.
 
Locuința Tamarei Ecclestone se află foarte aproape de reședința oficială a prințului William al Marii Britanii, Palatul Kensington, și de sediile mai multor ambasade.