Doi români, pe urmele Titanicului. Vezi cât au plătit pentru cea mai luxoasă cabină VIDEO

Croazieră-eveniment! La împlinirea a 100 de ani de la naufragiul Titanicului, un vas de croazieră reface călătoria celebrului pachebot. Vasul Balmoral pleacă din acelaşi port ca şi Titanicul, Southampton. 1.200 de pasageri din peste 20 de ţări se află la bord, iar printre ei se numără şi doi români, Cornel şi Alina Tăbăcaru.

RomaniaTV.net
08 apr. 2012, 16:02
Doi români, pe urmele Titanicului. Vezi cât au plătit pentru cea mai luxoasă cabină VIDEO

Nava Balmoral va reface călătoria Titanicului, iar pe 15 aprilie urmează să ajungă exact în locul unde acesta s-a scufundat. Printre pasageri se află rude, scriitori, istorici, dar şi persoane fascinate de povestea Titanicului.

La bordul vasului se află şi doi români, milionarul Cornel Tăbăcaru şi soţia sa, Alina. Cei doi au plătit 50.000 de dolari pentru călătoria care va dura 12 zile. Miliardarul român a povestit, pentru România TV, în emisiunea „România te vede” ce l-a determinat să cumpere bilete pe vasul Balmoral, tocmai la cel mai luxos apartament.

E boala mea şi gata! Acum sigur că este puţin exagerat pentru că puteam să iau şi eu ca omul normal„, a declarat Cornel Tăbăcaru.