Doi şefi din Poliţia Română, prinşi în timp ce conduceau băuţi

Doi șefi din Poliția Română au fost prinși, vineri seara, în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice. Este vorba de şeful Direcţiei Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative din IGPR, Ionuț Cristian Stan, şi de şeful Poliţiei Sectorului 4 al Capitalei, Cornel Drumariu. Ambii au ramas fara permise, cel din urma fiind  cercetat penal, anunţă România TV.

RomaniaTV.net
04 mai 2019, 09:01
Doi şefi din Poliţia Română, prinşi în timp ce conduceau băuţi

Scandal în poliţie după ce doi şefi au fost prinşi băuţi la volan” În seara de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit mai mulți conducători auto. Doi dintre cei opriți în trafic și testați cu privire la consumul de alcool sunt polițiști. Ambilor conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, față de unul dintre polițiști s-a luat măsura sancționării contravenționale, pe numele celui de al doilea, care activează în cadrul DGPMB fiind întocmit dosar penal.

Cu privire la polițistul din cadrul Sectorului 4 se va declanșa o anchetă disciplinară în cadrul căreia se vor efectua verificări prin structura de control intern”, transmite Poliția Capitalei într-un comunicat.

O anchetă internă a fost demarată și la IGPR. „Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Cu privire la polițistul din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, depistat de polițiștii Brigăzii Rutiere București, conducând sub influența băuturilor alcoolice și sancționat contravențional de aceștia, se va declanșa o anchetă disciplinară, în cadrul căreia se vor efectua verificări, prin Direcția Control Intern a Poliției Române”, potrivit IGPR.

Ionuț Stan ar fi avut 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat, iar Cornel Drumariu 0,43 mg/l alcool pur în aerul respirat. Șeful Poliției Sector 4 ar fi fost dus la INML, unde i s-au recoltat probe biologice.


loading...