Doi şoferi care aveau permisele suspendate au provocat un accident, în Bacău

Doi soferi tineri, avand carnetele de conducere suspendate, au intrat in coliziune cu masinile la volanul carora se aflau, pe un drum judetean in zona comunei bacauane Geoseni.

29 feb. 2016, 20:27
Doi şoferi care aveau permisele suspendate au provocat un accident, în Bacău

Din primele cercetari, a rezultat ca un localnic in varsta de 23 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 252B, avand acest drept suspendat din anul 2015, nu a pastrat o distanta de siguranta in raport cu autovehiculul din fata sa, la volanul caruia era un localnic de 29 de ani, care, la randul sau, avea dreptul de conducere suspendat tot din anul 2015, si a intrat in coliziune cu respectiva masina, potrivit hotnews.

De asemenea, din verificarile politistilor a mai rezultat ca autovehiculul condus de tanarul de 23 de ani era radiat din circulatie.

In urma accidentului, un barbat in varsta de 78 de ani, pasager in autoturismul condus de tanarul de 29 de ani, a fost transportat la Spitalul Judetean Bacau, unde „a ramas internat, ranile capatate impunand ingrijiri medicale in spital”, a declarat pentru Agerpres Mirela Romanet, purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau.

Anchetatorii au deschis dosare penale pe numele celor doi tineri care au condus ilegal.