Doi soţi au ajuns parlamentari AUR peste noapte. El e deputat, ea e senator: Nu se aștepta neam de neamul meu!

Doi soţi s-au trezit parlamentari peste noapte. Cei doi văzuseră instituţia doar din stradă, iar vara trecută au pariat amândoi pe AUR. Acum, au primit şi cadoul de Crăciun. După rezultatele alegerilor el s-a trezit deputat, iar ea senator.

15 dec. 2020, 09:21
Doi soţi au ajuns parlamentari AUR peste noapte. El e deputat, ea e senator: Nu se aștepta neam de neamul meu!

Doi soţi au ajuns parlamentari AUR. Dănuţ Aelenei este navigator și ofițer electrician, iar Evdochia e asistentă medicală. Au acte de Năvodari, o pensiune aproape de mare și reprezintă partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

Doi soţi au ajuns parlamentari AUR. El e deputat, ea e senator: Nu se aștepta neam de neamul meu!

El va fi deputat, ea senator. Despre funcția care-i poate schimba cariera și viața, Evdochia Aelenei a precizat sec: „Nu se aștepta neam de neamul meu!”.

„Doamna conduce! Dumnezeu conduce în primul rând. Din cauza faptului că au fost foarte puține voturi, am impresia că locul ei este discutabil. Nu știm. Încă nu avem o confirmare! Suntem rezervați cu privire la vacinn, așa! Dacă se confirmă că vaccinul este într-adevăr bun pentru om, împotriva pandemiei, eu nu am nimic de comentat.

Am fost pe dinafară, așa… Am fost la… protestele organizate de partidul AUR în fața Parlamentului României. Pe AUR âl vedem în patru ani mult mai mare. Dar depinde ce o să facem. Că dacă n-o să facem nimic și o să fim totdeauna un Gică Contra, să contrăm toate partidele astea, nu-l văd bine.

Când m-am născut eu, preotul din sat a zis că băiatul ăsta o să ajungă om mare!”, a spus bărbatul pentru Digi 24.

Femeia nu doreşte să renunţe la spital şi la anestezie

Evdochia e asistentă medicală și membră a partidului AUR. De 25 de ani, el o alintăDusia. Acum câteva zile au primit vestea că-n urma redistribuirii voturilor ea a fost aleasă senator.

„Nu renunț la spital! Să mă ajute Dumnezeu! Să știți că nu țin foarte tare, că-n planul nostru n-a fost să ajungem la Parlament! Eu știu 90% că n-o să mergem amândoi, că eu, probabil, o să rămân acasă! Mie-mi place atât de mult anestezia încât s-ar putea să nu pot să renunț.

Nu vreau să fiu cobai, să fac acum pe viteaza, vai, nu mă vaccinez, sau vai, mă vaccinez. Deci, la ora asta eu sunt indecisă.”, a spus femeia.

Citeşte şi: Componenţa noului Parlament. Câte mandate vor avea PSD, PNL, USR PLUS, AUR şi UDMR