Doi soți au murit la distanță de câteva ore, după o căsnicie de 60 de ani: „Se cunoșteau de când erau copii”

Doi soți italieni s-au stins din viață la distanță de câteva ore, după ce au fost căsătoriți timp de 60 de ani.

29 mai 2023, 22:58
Doi soți au murit la distanță de câteva ore, după o căsnicie de 60 de ani: „Se cunoșteau de când erau copii”
Doi soți din Italia au murit la distanță de câteva ore, după o căsnicie de 60 de ani

Poveste de iubire cu final emoționant. Cei doi soți din Italia au fost căsătoriți timp de 60 de ani și au murit la doar câteva ore diferență unul de celălalt.

Soțul, Rino Marini, avea 92 de ani, iar ea, Laura Traghetti,  89 de ani. Cei doi locuiau în Feletto Umberto, regiunea Friuli-Venezia Giulia și s-au cunoscut în copilărie, prietenia lor transformându-se într-o frumoasă poveste de dragoste.

După o căsnicie de 60 de ani și-au dat ultima suflare la distanță de opt ore, în același departament de medicină internă al spitalului din Udine. Starea lor de sănătate a început să se deterioreze în luna decembrie a annului trecut, cei doi fiind spitalizați la acel moment.

Citește și: Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de durată cu Mădălin Ionescu: „Am avut o chimie puternică. Și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori”

Laura s-a stins la ora 21.00, iar inima lui Rino a încetat să mai bată în zorii zilei, la ora 05.00, în ziua de 23 mai, respectiv 24 mai, potrivit Il Piccolo.

Rino a fost medic veterinar și a lucrat pentru Institutul Zooprofilactic Experimental din Veneția. A ocupat și postul de consilier comunal de probleme de sănătate la Primăria din Tavagnacco. Laura era cascnică și era foarte apreciată de comunitate, cuplul fiind cunoscut în Feletto Umberto.

„Se cunoșteau de când erau copii. Fratele mamei era cel mai bun prieten al tatălui nostru, practic au fost o familie de când erau mici. Părinții noștri, căsătoriți pe 26 iulie 1962, erau foarte iubiți și cunoscuți în sat”, își amintesc copiii lor, Giacomo și Gabriele.

Citește și: Despărţire ŞOC în showbiz. Actorul divorţează după 18 ani de căsnicie: „Cerem să fie respectată intimitatea”

Pierderea celor doi soți a însemnat o durere enormă pentru copii, dar faptul că sunt din nou împreună le aduce alinare.

Cea mai de preț avere pe care au lăsat-o pe acest pământ este exemplul de iubire și loialitate, o poveste de dragoste care a durat o viață întreagă și care va continua să trăiască inimile celor care i-au cunoscut.