Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de durată cu Mădălin Ionescu: „Am avut o chimie puternică. Și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au sărbătorit 12 ani de căsnicie luna trecută. Chiar și după atâția ani, cei doi se iubesc ca în prima zi și sunt foarte fericiți.

16 mai 2023, 10:36
Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de durată cu Mădălin Ionescu: „Am avut o chimie puternică. Și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori”
Mădălin Ionescu, întreţinut de soţie. "Se descurcă mai bine decât mine din punct de vedere financiar"

Cristina Șișcanu (38 de ani) a dezvăluit care e secretul unei căsnicii de lungă durată.

„Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. În primul rând, norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie care s-a menținut în timp. Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Atunci când e vorba de familie, privim în aceeiași direcție, profesional ne susținem reciproc.

Atracția aceea, nu știu, fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea. Indiferent cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem, astfel încât să terminăm ce avem de făcut, cât de cât să o scoatem la mal și după aceea, cu siguranță, ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim, adică stăm mai mult unul cu celălalt. Nu ne jignim, nu ne rănim! Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate, n-am mai fi un cuplu, adică, doar așa, în aparență, poate, dar nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol”, a povestit Cristina Șișcanu în cadrul unui clip video postat pe Instagram.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au luat decizia

Cristina Șișcanu (38 de ani) și Mădălin Ionescu (52 de ani) au împreună o fetiță de șase ani, Petra, căreia îi place să danseze și să fie mereu în centrul atenției. Cei doi sunt foarte implicați în educația copilei și încearcă să ia întotdeauna cele mai bune decizii în ceea ce o privește.

Recent au anunțat că vor să o dea pe fiica lor la o școală privată. După ce a pus toate cheltuielile pe foaie, Cristina Şişcanu a realizat că nu este diferenţă mare între stat şi privat, chiar dacă învătământul este gratuit, sunt altele de care trebuie să ţină cont.

Citește și Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, decizie surprinzătoare la 12 ani de căsnicie. „Să reflectăm asupra relației noastre”

„Vă mărturisesc că acum câteva luni bune și eu, și Mădălin am stat și am analizat foarte bine mai multe săptămâni dacă să o trimitem pe Petra la o școală privată sau să meargă la o școală de stat. Până la urmă am decis să meargă la o școală privată.

Ne-am gândit și din punct de vedere financiar. Mergând la o școală de stat, copilul trebuie să meargă apoi și la un afterschool, apoi trebuie să meargă și la niște activități. Așadar, toate activitățile ar trebui plătite, plus de asta unul dintre părinți trebuie să devină șoferul copilului. Să-l ducă unde are nevoie. Asta presupune că eu ar fi trebuit să renunț la anumite proiecte ca să pot să am mai mult timp liber ca să pot să o duc pe Petra, să o iau de la școală, să o duc la afterschool.

Am făcut o listă ce înseamnă o școală de stat și cheltuielile pe care le presupune o școală de stat. Chiar dacă învățământul de stat e gratuit, totuși nu este suficient și știți foarte bine, dragi părinți. Am văzut că nu ajungi la o sumă tocmai mică pe lună, așa că până la urmă am luat decizia că trebuie să meargă la o școală privată”, a transmis Cristina Șișcanu, pe Instagram.