Doi soţi disperaţi şi-au dat foc ca să scape de partenerii de viaţă VIDEO

Un bărbat din Argeş a murit, iar o femeie din Constanţa se zbate între viaţă şi moarte în urma unor certuri în familie. Amândoi au recurs la acelaşi gest disperat de a-şi da foc. Bărbatul, speriat de ameninţările soţiei că divorţează, femeia, sătulă de certurile din casă.

RomaniaTV.net
24 mart. 2012, 06:47
Doi soţi disperaţi şi-au dat foc ca să scape de partenerii de viaţă VIDEO

Între soţii Dobra din Argeş, certurile erau tot mai dese. Bărbatul avea şi darul băuturii şi nimeni nu se mai putea înţelege cu el. Când soţia l-a anunţat că divorţează, l-a cuprins disperarea. Ca să o sperie, bărbatul şi-a ameninţat soţia că va incendia casa. Femeia nu l-a luat în seamă, însă el s-a ţinut de cuvânt. A strâns lucrurile în mijlocul casei şi le-a dat foc, dar nu a mai apucat să iasă afară.

„Bărbatul a avut un conflict cu soţia, a agresat-o, aceasta a anunţat organele de poliţie, el a venit acasă, s-a îmbătat şi a făcut acest gest”, a spus purtătorul d cuvânt de la Poliţia Argeş, Dan Dinu.

În urma tragediei, un copil de opt ani a rămas fără tată.

O femeie din Medgidia şi-a pierdut cumpătul din cauza neînţelegerilor cu soţul ei şi şi-a dat foc. Şi-a turnat diluant în cap, apoi a aprins o brichetă. Alertaţi, vecinii au chemat Ambulanţa. Cel care i-a sărit în ajutor şi a stins focul, a fost chiar soţul ei.

Femeia a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Constanţa în stare de şoc, cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului. Poliţiştii din Medgidia au deschis o anchetă în acest caz.