Val de tragedii. Doi soţi şi-au pierdut viaţa, iar fiul lor este în stare gravă la spital, după un teribil accident în Bucureşti VIDEO

Val de tragedii noaptea trecută. În capitală doi soți au murit, iar fiul lor a ajuns in stare critică la spital după ce două maşini s-au izbit violent. Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un stâlp, iar celalalt a luat foc la scurt timp după impact. Un accident spectaculos a avut loc şi la Sibiu, chiar pe strada preşedintelui Klaus Iohannis, unde un tânăr a intrat cu maşina într-un stâlp. În Argeş trei copii au ajuns la spital în urma unui accident pe A1.

08 apr. 2017, 05:31
Val de tragedii. Doi soţi şi-au pierdut viaţa, iar fiul lor este în stare gravă la spital, după un teribil accident în Bucureşti VIDEO

Accidentul din capitală s-a produs pe Calea Dudeşti din Pantelimon, informează România TV. Acolo două maşini s-au izbit puternic una de cealaltă. O femeie şi un bărbat, ambii de aproximativ 50 de ani, şi-au pierdut pe loc viaţa. Fiul lor, care se afla în aceeaşi maşină, a fost transportat in stare critică la spital.

Citeşte şi Accident cumplit în Constanţa. Un bărbat a murit după ce maşina i-a fost SPULBERATĂ de tren

In urma accidentului doua persoane au murit, mai exact cele din masina care s-a lovit de stalp. Cealalta masina a fost cuprinsă de flăcări. Politistii au inchis strada pentru masuratori si pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Din fericire, pasagerii din maşina care a luat foc au reuşit să iasă singuri, inainte ca autoturismul să fie cuprins de flăcări. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge focul .

Un alt accident s-a produs la doar 150 de m de casa de la sibiu a preşedintelui Klaus Iohannis. Un tânăr de 28 de ani a scăpat ca din urechile acului după ce a intrat cu maşina într-un stâlp şi apooi în conducta cu gaze. Din cauza vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul volanului. Ca prin minune, nu a fost rănit.

Citeşte şi Accident grav în Iaşi. Şoferul unei maşini a murit pe loc VIDEO

De asemenea, trei copii au ajuns la spital, nopatea trecută, în urma unui accident rutier care a avut loc pe A1 pe sensul de mers spre Piteşti. Maşina în care se aflau a fost acroşată de un alt autoturism şi a ieşit în decor.

În plus, în Vaslui, trei tineri, printre care şi un poliţist, au scăpat doar cu câteva zgărieturi după ce maşina în care se aflau s-a izbit putzernic de un cap de pod. În urma impactului extrem de puternic, maşina practic s-a rupt în două. Încă nu se ştiu exact cauzele producerii accidentului.