Doi soţi şi câinele lor, găsiţi morţi în casă

Tragedie într-o localitate din Bihor. Doi soți și câinele lor au fost găsiți fără suflare în casă.

03 feb. 2020, 20:50
Doi soţi şi câinele lor, găsiţi morţi în casă

Doi soţi orădeni în vârstă de 53 şi 54 de ani au fost descoperiţi duminică fără viaţă în casa pe care o deţineau în Dernişoara. Cuplul a fost descoperit întâmplător de un localnic în jurul orelor prânzului.

„Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut la ora 12:34. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Marghita, poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale şi criminalişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor”, a declarat pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Cauza celor două decese este deocamdată necunoscută, în condiţiile în care victimele nu par să poarte semne de violenţă.

Câteva obiecte din locuinţă par să fi fost atinse de foc, ceea ce induce ipoteza unei posibile intoxicaţii cu fum. Oamenii legii aşteaptă însă rezultatele necropsiei.

Tot în cursul zilei de duminică, pompierii militari bihoreni au fost solicitaţi de Poliţie pentru evacuarea unui bărbat descoperit decedat într-un canal colector din localitatea Avram Iancu.

Victima este în vârstă de circa 45 de ani. Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea bărbatului şi stabilirea cu exactitate ca cauzelor decesului. 

Tot duminică, şi alți bihoreni şi-au pierdut viețile, unul tot în mod ciudat (deces în cadă), dar cauzele sunt pesemne medicale.